Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2009 με μεράκι και αγάπη για τον καλό καφέ. Η καθημερινή κατανάλωση καφέ θα μπορούσε να είναι εκτός από μια συνήθεια, μια εύκολη διαδικασία που να σας παρέχει άμεσα και με χαμηλό κόστος τον καφέ που θέλετε να απολαύσετε.

Η εταιρεία μας παρέχει εξοπλισμό καφέ και καφέ espresso για επιχειρήσεις και ιδιώτες. Διαθέτουμε καφέ espresso και φίλτρου από καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο της επιλογής και καβουρντίσματος καφέ παγκοσμίως, με διαφορετικές ποικιλίες και  χαρακτήρα. Από τις πιο δυνατές μέχρι τις πιο λεπτές γεύσεις και από τα πιο έντονα μέχρι τα πιο ντελικάτα αρώματα για όλα τα γούστα.

Διαθέτουμε μηχανές espresso με μοναδικό design και λειτουργικότητα, ώστε να ταιριάξουν στον χώρο σας και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μιας πολυπληθούς επιχείρησης αλλά κατάλληλες και εύκολες για οικιακή χρήση, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Ένα ακόμα πλεονέκτημα της εταιρείας μας είναι η δυνατότητα επιλογής της κατάλληλης μηχανής espresso για την επιχείρηση ή εταιρεία σας.

Επιπλέον η εταιρεία μας παρέχει συστήματα καθαρισμού νερού, όλα τα συνοδευτικά και αξεσουάρ καφέ (π.χ. φλιτζάνια, αναδευτήρες, stick ζάχαρης).
Σκοπός μας
 είναι να φέρουμε κοντά σας την απόλαυση του καλού ροφήματος και καφέ, κάθε στιγμή που επιθυμείτε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.